Koronavírus Romániában

2020.03.23. 19:19

FRISSÍTÉS: Újabb áldozat Romániában

Szedi áldozatait Romániában a koronavírus, kedd reggel újabb halottat jegyeztek.

FRISSÍTÉS:

Újabb koronavírussal diagnosztizált személy vesztette életét március 24-én, kedd reggel Romániában, ő a betegség nyolcadik halálos áldozata. A Stratégiai Kommunikációs Csoport tájékoztatása szerint egy 70 éves férfiről van szó, akinél március 19-én diagnosztizálták a fertőzést, és a craiovai járványkórházban kezelték. A férfi március 7-én érkezett Olaszországból Romániába lányával együtt, aki jelenleg házi karanténban van. A pácienst március 19-én utalták be a kórház intenzív osztályára, légzési elégtelenséggel. A férfinek más betegségei is voltak, inzulinos kezelés alatt állt, és kórosan elhízott volt.


Egy 65 éves férfi a koronavírus hetedik halálos áldozata Romániában – közölte március 23-án, hétfő este a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). A férfinél március 21-én mutatták ki a koronavírus jelenlétét, és hétfő este halt meg a bukaresti Egyetemi Kórházban. A férfinek dialízisre volt szüksége, és egy kórterembe került egy másik, szintén dialízisre szoruló beteggel. Utóbbit egy nappal korábban, március 20-án diagnosztizáltak koronavírussal, majd a Victor Babeş járványkórházba szállították, ahol meghalt.


 

Egy 64 éves aradi férfi a hatodik halálos áldozata az új koronavírusnak Romániában – tájékoztatott március 23-án, hétfőn a Stratégiai Kommunikációs Csoport. A férfit március 20-án utalták be súlyos állapotban az aradi megyei kórház intenzív osztályára. A betegnél hétfőn mutatta ki a teszt a koronavírus jelenlétét.

Borítókép: illusztráció

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában