Fotó: szekelyhon.ro

Az EMSZ szerint megvalósulhat a magyar összefogás a parlamenti választásokonItt az AC/DC legújabb klipje, hat év után jön az album is
A legendás együttes megjelentette legújabb “Shot In The Dark” című dalának hivatalos videóklipjét, melynek készítésében ismét David Mallettel, a neves rendezővel működött együtt a csapat.
GCS: 4724 új koronavírusos megbetegedést jelentettek
A legutóbbi tájékoztatás óta 4724 új koronavírusos megbetegedést igazoltak Romániában, azt követően, hogy az elmúlt 24 órában országszerte 28.876 tesztet végeztek el – közölte kedden a Stratégiai Kommunikációs Csoport (GCS). A GCS szerint olyan személyekről van szó, akiknek korábban nem volt pozitív teszteredményük.
Rekordszámú új eset Bihar megyében
Bihar Megyei Prefektúra közleménye szerint október 27-én, reggel fél 9-kor Bihar megyében 394 személyt kezeltek kórházban koronavírus miatt. Bihar megyében eddig 3771-en gyógyultak ki a betegségből. Összesen eddig 5711 koronavírusos esetet igazoltak megyénkben.
Bors is helyi érdekű turisztikai központ lett
A gazdasági minisztérium tizenkét romániai települést, köztük a Bihar megyei Bors községet és Vaskohsziklás várost helyi érdekű turisztikai központtá nyilvánította.
Dallal vigasztal a Lélekzuhany kórus vezetője
Első klipjét készítette el a Lélekzuhany Gospel Kórus, amely Magyarországon egyedülálló módon kizárólag állami gondozott gyerekekből, és azok nevelőiből áll.