Nyomozás

2023.02.09. 10:20

Előzetes letartóztatásba helyezték a kiskorúval való szexuális kapcsolat létesítésével gyanúsított férfit

Előzetes letartóztatásba helyezték szerda este a Pro TV Dâmboviţa megyei tudósítóját, Marius Bugát, akit azzal gyanúsítanak, hogy kiskorúval létesített szexuális kapcsolatot.

Illusztráció

Agerpres
A târgoviştéi ügyészség csütörtökön közölte, hogy a büntető törvénykönyv 220. cikkelye alapján folytat kivizsgálást kiskorúval létesített szexuális kapcsolat gyanúja miatt.
A gyanú szerint Buga 2021 nyara és 2023. február 5-e között több alkalommal létesített szexuális kapcsolatot egy kiskorúval, dacára annak, hogy tisztában volt azzal, hogy a kiskorú a 16. életévét sem töltötte be. A gyanúsított kihasználta a kiskorú kiszolgáltatott helyzetét, utóbbi ugyanis állami gondozásban nevelkedett, szüleitől sem anyagi, sem érzelmi támogatást nem kapott - állítják az ügyészek.
A televíziótársaság képviselői közölték, hogy megdöbbenéssel értesültek a történtekről, és akkor döntenek az alkalmazottjukkal szembeni esetleges lépésekről, miután a hatóságoktól releváns információkat kapnak az ügyről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában