Tragédia

2023.01.21. 15:30

Kocogás közben halt meg egy nő, miután kutyák támadtak rá

Illusztráció

Agerpres

Meghalt egy nő a fővárosi 6. kerületben található tó közelében, akire kocogás közben kutyák támadtak - tájékoztatott szombaton a bukaresti rendőrség.
A rendőrséget az 112-es segélyhívószámon értesítették szombaton, hogy egy kocogó személyt megharaptak a kutyák. A helyszínre kiszálló hatóságok azonosították az áldozatot, aki a mentőcsapat megállapítása szerint halott volt. A bukaresti ügyészség átvette az ügyet, az áldozatot fel fogják boncolni.
A 6. kerületi polgármesteri hivatal tájékoztatása szerint a nőt a mezőn találták meg a rendőrök, 270 méterre a legközelebbi háztól és 300 méterre a Morii-tó gátjától, amely Bukarest és Chiajna határán fekszik. A terület régen a termelőszövetkezethez (CAP) tartozott, jelenleg három személy birtokában van - állítja a helyi hatóság.
A kerületi polgármesteri hivatal leszögezte: Bukarestben az egyetlen kóbor kutyák ellenőrzésére és begyűjtésére jogosult intézmény a városházának alárendelt állatfelügyeleti és -védelmi hatóság (ASPA). Azt is leszögezik, hogy a 6. kerületi rendőrséghez az utóbbi időben nem érkeztek kóbor kutyák jelenlétére vonatkozó panaszok a jelzett környékről. A polgármesteri hivatal képviselői hangsúlyozták ugyanakkor, hogy a helyi rendőrség támogatja az ASPA munkáját, és heti rendszerességgel vannak közös akcióik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában