Termékvisszahívás

2022.12.21. 13:06

Esés és sérülés veszélye miatt visszahívja az Odger forgószéket az Ikea

Forrás: IKEA

Agerpres

Az Ikea lakberendezési és bútorüzlet azt ajánlja a vásárlóinak, hogy ne használják a 2220 előtti vagy 2220-as dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű Odger forgószéket, és lépjenek kapcsolatba az üzlettel, hogy visszakapják a termék teljes vételárát. „A vásárlók biztonsága kiemelt fontosságú az Ikea számára, ezért visszahívja a 2221 előtti és a 2221 dátumbélyegzővel ellátott antracitszínű ODGER forgószéket (a 22 az évet, a 21 a gyártás hetét jelöli), mivel fennáll a veszélye annak, hogy a szék csillag alakú lába eltörik, ami esés- és sérülésveszéllyel járhat” - magyarázta közleményében az üzletlánc.
Az Ikea arra kéri mindazokat, akik ilyen forgószéket vásároltak, hogy a továbbiakban ne használják ezt a terméket, hanem vigyék vissza bármelyik üzletbe, és visszakapják a teljes vételárat. A termék neve és dátumbélyegzője az ülés alatt található, a szék anyagába beleütve - tájékoztattak a közleményben, amelyben a vállalat képviselői elnézést kérnek a termékvisszahívásból adódó esetleges kellemetlenségekért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában