Románia

2022.09.28. 14:43

FRISSÍTVE | Maros megye: súlyos baleset történt Ákosfalván

Forrás: Brassói Területi Útügyi Igazgatóság

Agerpres

Súlyos közlekedési baleset történt szerda reggel a Maros megyei Ákosfalván; a szerencsétlenségben két személy meghalt, ketten megsérültek. A Maros megyei Horea katasztrófavédelmi felügyelőség tájékoztatása szerint egy teherautó és két személyautó ütközött a Marosvásárhelyt Segesvárral összekötő 13-as országúton (E60). A balesetben ketten meghaltak, két személy megsérült. A hatóságok több mentős egységet vezényeltek ki a helyszínre. 

*

A rendőrség tájékoztatása szerint egy teherautó és két személyautó ütközött egymással Ákosfalvánál, miután az egyik személyautó áthajtott a szemközti sávba. Utóbbi jármű vezetője és utasa (egy férfi és egy nő) életét vesztette a balesetben.

A teherautó és a másik személyautó sofőrjét megszondáztatták, az eredmény szerint egyikük sem fogyasztott alkoholt. A baleset körülményeit még vizsgálják.

Több mint öt óra után újraindult a forgalom a környéken, de mindkét oldalon lehetnek még torlódások - hívja fel a figyelmet a rendőrség közúti közlekedési információkat szolgáltató központja (Infotrafic).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában