Argeş megye

2022.08.09. 17:00

Frissítve l A holtan talált személyek testén nincsenek szúrt sebek

Illusztráció

Agerpres

Frissítés:

Az Argeş megyei Bascov községben holtan talált öt személy testén erőszakra utaló jeleket találtak, de szúrt sebeik nincsenek – pontosított a megyei rendőr-főkapitányság.

Az ügyészség álta is megerősített információkat tartalmazó tájékoztatásban megjegyzik, hogy a nyomozás még folyamatban van, ugyanakkor hangsúlyozzák, hogy az öt holttesten erőszakra utaló jelek vannak, szúrt sebek azonban nincsenek.

*

Halálra késelte egy család öt tagját, köztük egy gyermeket egy mentális problémákkal küzdő férfi az Argeş megyei Bascov községben. A megyei rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint egy 48 éves férfi jelentette a 112-es egységes segélyhívószámon, hogy hazatértekor holtan találta a lakhelyén családjának öt tagját: a feleségét, a gyerekét, az anyósát, az apósát és egyik sógorát. A holttesteken szúrt sebek voltak. A rendőrségi közleményből az is kiderül, hogy azonosították az elkövetőt egy 53 éves férfi személyében, aki köztudottan mentális problémákkal küzd. A férfit őrizetbe vették, az ügyben az Argeş megyei törvényszéki ügyészség folytatja a nyomozást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában