Románia

2022.06.24. 16:03

Két és fél óra alatt kimerült a háztartási gépek roncsprogramjának első szakaszára kiírt keret

Agerpres

Alig két és fél óra alatt kimerült a háztartási gépek roncsprogramjának első szakaszára szánt 25 millió lejes keret - közölte a programot finanszírozó Környezetvédelmi Alap Igazgatósága (AFM) A tájékoztatás szerint 62.500, egyenként 400 lej értékű vouchert foglaltak le az igénylők, amelyeket hűtőszekrény, fagyasztószekrény, fagyasztóláda (25.695 utalvány), mosógép (24.096) és mosogatógép (12.709) vásárlására fordíthatnak.

Az utalványok érvényesítésére június 28-án, kedden kerül sor. A kedvezményezettek listáját közzéteszik a Környezetvédelmi Alap honlapján, és ezt követően hét napon belül kell majd felhasználni a vouchereket a programban részt vevő kereskedőknél. A program második szakasza július 1-jén 10 órakor kezdődik, ebben laptop és táblagép vásárlását támogatják. A harmadik szakasz július 8-án indul, ekkor klímaberendezések, szárítógépek és porszívók cseréjére nyújtanak támogatást.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában