Románia

2022.01.14. 16:49

Ludovic Orban arra kéri a koalíciót, tegyen le a Covid-igazolvány munkahelyi bevezetéséről

Forrás: gov.ro

Agerpres

 

Azért tűnt el a közéletből az elmúlt időszakban, mert megfertőzte a koronavírus - közölte pénteken a Facebok-oldalán Ludovic Orban.

A Nemzeti Liberális Párt (PNL) volt elnökének bejegyzése szerint január 5-én tudta meg, hogy fertőzött. Mint írta, annak ellenére betegedett meg, hogy három adag oltást is kapott, és betartotta a védekezési szabályokat. A politikusnál csak enyhe tünetek jelentkeztek, és arra gyanakszik, hogy az omikron-variáns fertőzte meg.

Orban közölte, hogy péntektől folytatja a megszokott tevékenységét. Bejegyzésében mindenkinek azt ajánlotta, hogy oltassa be magát, mert ha a fertőzéstől nem is véd meg száz százalékosan, a súlyos megbetegedést megelőzi a koronavírus elleni vakcina.

A politikus ugyanakkor arra kérte a kormánykoalíciót, hogy tegyen le a Covid-igazolvány munkahelyi bevezetéséről. "Függetlenül, hogy beoltották vagy sem, mindenkit arra kérek, hogy tartsa be a védekezési szabályokal" - zárul a bejegyzése.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában