Botrány

2021.12.13. 15:30

Kihívta a rendőrséget Diana Şoşoacă, mert egy televíziós interjúja közben konfliktusba került az újságírókkal

Forrás: digi24.ro

Agerpres

 

Kihívta a rendőrséget pénteken Diana Şoşoacă szenátor egy külföldi televíziós stábnak adott interjú közben, mert konfliktusba került az újságírókkal a nekiszegezett a kérdések miatt - értesült hétfőn az AGERPRES hírügynökség rendőrségi forrásokból.

Bukarest negyedik kerületi rendőrségének munkatársai szálltak ki a helyszínre, az értesülések szerint azonban Diana Şoşoacă férje rájuk támadt.

A fővárosi rendőrség hétfői közleménye szerint egy személy a 112-es egységes segélyhívószámon jelentette, hogy ügyvédi irodájában megjelent egy külföldi televízió stábja, és az interjú során a kérdések miatt konfliktusba került az újságírókkal.

A rendőrségi tájékoztatás szerint két eljárás indult az ügyben: az egyiket az első kerületi ügyészség indította hivatalos személy elleni erőszak miatt, a másik dossziét pedig a főügyészség elé terjesztik a tényállás megállapítása érdekében.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában