Aktuálpolitika

2020.11.09. 19:33

Roman: A PSD felperzselte az országot

A Szociáldemokrata Párt (PSD) nem tett mást, mint felperzselte az országot és aláásta a pénzügyeket – mondta hétfőn a képviselőház plénuma előtt, a kormányfő órájában, Florin Román, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) frakcióvezetője.

A képviselő szerint a Szociáldemokrata Pártnak nincs joga kiszámíthatóságról beszélni, hisz három éves kormányzása alatt 261 alkalommal módosította az Adótörvénykönyvet.

Román szerint a PSD fölöslegesen riogat az állítólagos áfa-emeléssel, mert ilyen intézkedés nincs tervben. Esetleg áfa-csökkentésről lehet szó, mondta, „mihelyt a járványhelyzet ezt megengedi”.

Felrótta, hogy a Nemzeti Liberális Pártnak (PNL) kellett végrehajtania a PSD által beígért adó- és illetékeltörléseket, és ismét emlékeztetett, hogy a járvány elején semmiféle gyógyszerkészlet nem létezett.

Meglátása szerint a PSD „az utolsó, aki pénzügyről bárkit kioktathat”, és úgy fogalmazott „nem tettek mást, mint felperzselték az országot és aláásták a pénzügyeket”.

Borítóképünkön: Florin Roman

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában