Dél-Bihar

1 hónapja
Az Ön Ford márkakereskedője, a Carbenta Com tesztvezetésre hívja Önt! Jöjjön el október 17. és 19. között Nagyszalontán a központi park melletti parkolóba, a Polgármesteri Hivatallal szembe, hogy felfedezze új modelljeinket és azok technológiai fejlesztéseit!
2 hónapja
Összefogva nyugdíjas egyesületekkel, egyházi és civil szervezetekkel, valamint önkormányzatokkal az RMDSZ Nőszervezet számos rendezvényt készít elő az ősz folyamán az idősebb generáció számára. A részleteket kedden a Fekete Sas-palotában tartott sajtótájékoztatón ismertették.
2 hónapja
Partiumi, de erdélyi szinten is egyedülálló gyűjtemény fogja gazdagítani a közeljövőben Nagyvárad kulturális életét: Varga Vilmos és Színésztársai Partiumi Színházi Gyűjteménye névvel színházmúzeum nyílik a Pável utca 10. szám alatt.
2 hónapja
Anyák Akadémiájának indítása, valamint konferenciák és képzések lebonyolítása is szerepel az RMDSZ Nőszervezet őszi programkínálatában. A részletekről Biró Rozália országos vezető és Székely Hajnal nagyváradi elnök beszéltek tegnap délelőtt, a Sas-palotabeli székházban tartott közös sajtótájékoztatójukon.