Büntetések

2022.11.28. 18:43

Közúti szabálysértések miatt indítottak eljárásokat

Gyorshajtás. A rendőrség elfogott vasárnap délután a nagyváradi Aradi úton egy 30 éves helyi férfit, aki 138 km/órás sebességgel vezetett egy személyautót. Szintén aznap Körösgyéresen egy 54 éves férfit fogtak el, aki 115 km/órás sebességgel vezetett egy személyautót. Mindkettejük jogosítványát felfüggesztették és büntetőpontokat is kaptak.

Ittasan. Feketetóton (Tăut) a rendőrség szombaton elfogott egy 54 éves helyi férfit, aki ittasan vezetett egy személyautót. A légalkoholszintje 0,52 mg/l volt. Eljárás indult ellene.

Jogosítvány nélkül. A rendőrség elfogott vasárnap délután Székelyteleken (Sititelec) egy 37 éves helyi férfit, aki jogosítvány nélkül vezetett egy ATV-t. A jármű nincs forgalomba íratva. Szombaton Körösjánosfalván (Ioaniș) egy 18 éves helyi fiatalember is jogosítvány nélkül vezetett egy személygépkocsit. Pénteken Köröstárkányban (Tărcaia) egy 20 éves helyi fiatalembert fogtak el, aki jogosítvány nélkül vezetett egy személyautót. Utóbbi jármű nincs forgalomba íratva. Mindegyik ügyben eljárás indult.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!