Varga Judit: a meghallgatás egy kívülről irányított kérdésekből álló eljárásÖt zöldség közül kerül ki az idei magyar döntő kötelező alapanyaga
A megmérettetést megelőző napon derül ki, hogy a barna csiperkegombát, a csicsókát, a karfiolt, a káposztát vagy a céklát kell felhasználni.
Ludovic Orban: Majdnem minden különnyugdíjat a PSD vezetett be
Majdnem minden különnyugdíjat a szociáldemokrata többség vezetett be különböző törvényekkel, jelentette ki Ludovic Orban kormányfő, a Nemzeti Liberális Párt (PNL) elnöke kedden – tudósít az Agerpres.
Alakuló ülést tartott a Néppárt szentjobbi szervezete
Közleményt juttatott el szerkesztőségünkbe az Erdélyi Magyar Néppárt annak kapcsán, hogy megalakult szentjobbi szervezetük. A nyilatkozatban foglaltakra az RMDSZ Bihar megyei szervezete nevében Borsi Imre Lóránt ügyvezető alelnök reagált.
„Kispályások”: Derecske után Mihályfalván
Múlt hétvégén három napos kispályás labdarúgó tornát rendeztek Derecskén, a Kamion Kupán összesen 37 csapat vett részt. A magyarországi, főként Hajdú Bihar megyei csapatok mellett a mezőnyben ott volt a Bad Boys nevet viselő érmelléki csapat is, melyben érmihályfalvi, érsemjéni, értarcsai, érkeserűi sportolók léptek pályára.
Biztonsági tanácsok az adatvédelem nemzetközi napja alkalmából
A nemzetközi nap alkalmából David Emm, a Kaspersky biztonsági kutatója az alábbi tanácsokat osztotta meg.