Várandós rendőrnő is áldozatául esett a 33-as főúton történt balesetnek

A tragikus szombati karambolban így már ketten vesztették életüket.

Szombat délután halálos baleset történt a 33-as főúton, Nagyhegyes és Látókép között, ahol két személyautó ütközött össze – számol be a haon.hu.

A helyszínen egy ember életét vesztette, ketten pedig megsérültek. A Központi Nyomozó Főügyészség sajtóosztálya a Hajdú-bihari Napló érdeklődésére másnap megerősítette, hogy rendőrök érintettek a balesetben – írja a portál.

Úgy tudják, a karambol helyszínén elhunyt áldozat rendőr. Legfrissebb információik szerint a balesetben egy várandós rendőrnő is érintett volt, később ő is belehalt sérüléseibe.

Korábban kiderült, hogy az ügyben a Debreceni Regionális Nyomozó Ügyészség halálos közúti baleset gondatlan okozásának vétsége miatt rendelt el nyomozást.

DossziéAz északi-sarkvidéki tengeri jég eddigi legkisebb októberi kiterjedését mérték idén
A szokatlanul meleg óceánvíz lassítja a jégtakaró újraképződését.
Az USR ismét benyújtotta az iskolák politikamentesítését célzó tervezetét
A Mentsétek meg Romániát Szövetség (USR) ismét benyújtotta a parlamentbe azt a törvénytervezetet, amely megtiltaná az iskolákban és tanfelügyelőségeken vezető vagy ellenőrző tisztséget betöltő személyeknek, hogy megbízatásuk alatt pártpolitikai tisztségük is legyen.
V4-csúcson és az Európai Tanács ülésén vett részt Orbán Viktor
A koronavírusjárvány és a a franciaországi iszlamista merényleteket voltak a fő témái a megbeszéléseknek.
November 30-áig lehet igényelni az egyházak közösségi célú programjainak támogatását
Soltész Miklós reményeit fejezte ki, hogy a járványhelyzet jövő nyáron már megengedi táborok, közösségi programok szervezését.
Iohannis: Az uniós tagállamoknak egységes kritériumokat kell szabniuk
 Az uniós tagállamoknak egységes kritériumokat és eszközöket kell megszabniuk a koronavírustesztek kölcsönös elismerésére – jelentette ki csütörtök este Klaus Iohannis.