Járvány

2020.05.01. 13:00

Szijjártó Péter: segítsünk az autista gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak! (videó)

A külügyminiszter anyák napja alkalmából a közösségi oldalán buzdít a jótékony cselekedetre.

Forrás: Facebook

Fotó: Szijjártó Péter

„Az idei évben sajnos semmi nem olyan, mint ahogy megszokhattuk. Különösen így van ez az ünnepeinkkel. Május első vasárnapján az édesanyákat ünnepeljük. Sok esetben ezúttal is elmarad a személyes találkozás, ami sokunkat tesz szomorúvá. Vannak ugyanakkor olyan édesanyák, akik különös tiszteletet érdemelnek, és akiknek a mostani nehéz körülmények rendkívül komoly kihívásokat jelentenek” – írta Szijjártó Péter Facebook-oldalán.

„A Strand Fesztivál Official, az Együtt az Autistákért Alapítvány és a MOL azért fogtak össze, hogy Anyák Napja alkalmából segítséget nyújtsanak az autista gyermeküket egyedül nevelő édesanyáknak. Ebből az alkalomból énekelték fel olyan nagyszerű énekesek a Mama, kérlek című dalt, mint Rúzsa Magdi, Lábas Viki, Horváth Tamás és Járai Márk” – tette hozzá a külügyminiszter.

„Minél többen hallgatjuk meg a dalt, annál nagyobb lesz a támogatás mértéke, hiszen a MOL minden kattintás után 1 forinttal támogatja az akciót. Segítsünk együtt ezeknek az édesanyáknak! Egy klikk az egész”

− írta Szijjártó Péter.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában