Ország-világ

2020.07.31. 10:36

Máris visszalépett az Index új főszerkesztő-helyettese

A legfrissebb, ma hajnali hír, amely végigfutott a balliberális médiában, hogy Tevan Imre, az (ex?) Index egykori főszerkesztő-helyettese meggondolta magát, amivel Facebook-rajongói táborát örvendeztette meg. Előtte egy napig úgy tűnt, ő lesz a kettes számú vezető, de két álmatlan éjszaka után mégsem vállalta a posztot – írja a Magyar Nemzet.

A lap szerint Tevan Imre ugyanakkor cáfolja viszont, hogy az őt ért támadások miatt fújt volna visszavonulót, aminek némiképp ellentmond, hogy éppen a közösségi oldalán gyűjti most be a vállveregetéseket, és felsorolt néhány indokot tette magyarázatául, amit a balliberális média – kivéve az Index.hu – bőséggel szemléz, magyaráz.

Szerinte képtelenség lenne összehozni egy csapatot, amely „legalább elfogadható minőségben át tudja venni a felmondott kollégáktól” a portál működtetését. Az is kérdőjel számára, hogy kinek lenne a helyettese – Szombathy Pál vagy Sztankóczy András lesz-e főszerkesztő? –, emellett egyre inkább nem tetszett neki az, ahogyan (leendő?) munkaadója, Bodolai László nyilatkozik a médiában – írja a lap.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában