Ország-világ

2021.04.01. 16:12

Kocsis Máté: téged lebeszélnek, de magukat beoltják

„A gond a kétszínűséggel van: téged elbizonytalanítunk, lebeszélünk, kétségeket ébresztünk, de magunkat azért beoltatjuk, amint lehet, meg akkor is, amikor nem” – így reagált a Fidesz frakcióvezetője csütörtökön a Facebook-oldalán, arra, hogy Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke megkapta a koronavírus elleni védőoltást.

Kocsis Máté azt írta:

„a régi világ miniszterelnöke” megkapta az oltást, és bár flottul ment minden, Gyurcsány Ferenc így is bírálta a kormányt.

A kormánypárti képviselő szerint a gond nem ezzel van, hanem a kétszínűséggel. Kocsis Máté példaként említette, hogy volt olyan baloldali parlamenti képviselő is, aki a kínai vakcinát kapta. László Imre, Hiesz György, Kálmán Olga, most pedig Gyurcsány Ferenc is megkapta a védőoltást.

„Kétszínű, számító, gonosz politika” – fogalmazott a frakcióvezető, hozzátéve: „kivételesen vastag bőrt igényel”.

A fideszes képviselő azt írta: az elmúlt hetekben sok ember utasította vissza az oltást csak azért, mert „Gyurcsányék a fülükbe tették az oltásellenes bogarat”.

Mindegyik vakcina hatékony és biztonságos – szögezte le a fideszes képviselő, kiemelve: „a balosok mégis csinálták az ezzel ellentétes kampányt, mert sok halott esetén megbukhat a kormány 2022-ben, ahogy mondták”.

„Apropó, megy még a DK oltásellenes online petíciója, amit nemrég indítottak?” – tette fel a kérdést bejegyzése végén Kocsis Máté.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában