Valójában ez a bajuk

2020.07.20. 13:31

Hollik István: nem hagyjuk, hogy liberális átnevelőtábort csináljanak az EU-ból

Nem történik semmi különös, csak a magyar baloldal sokadszorra bizonyítja, hogy Magyarország rájuk nem számíthat. Most éppen a momentumos politikus áll a sorosista holland miniszterelnök mellé, Magyarországgal szemben – írta közösségi oldalán a Fidesz kommunikációs igazgatója.

„Berg Dánielnek azt kéne végre megértenie, hogy nem lehet Európa érdeke az, ami egy vagy több tagállamnak elfogadhatatlan. Az EU addig volt erős, amíg nem irányítani akarta a nemzetállamokat, hanem kiszolgálta őket és közös nevezőt talált közöttük:

erős nemzetek = erős Európa”

– írja, megjegyezve, hogy a Momentumnak és szövetségeseinek valójában nem is ez a bajuk.

„Az a bajuk, hogy vannak országok, akik nem hajlandók elfogadni, hogy mások mondják meg mit csináljanak. Az a bajuk, hogy nem hagyjuk, hogy az Európai Unióból egy liberális átnevelő tábort csináljanak” – hangsúlyozza Hollik István, hozzátéve:

„A sorosisták támadása ellenére mi továbbra is ragaszkodunk a nemzeti érdekhez. Csak olyan megállapodást tudunk elfogadni, ami jó Magyarország számára is!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában