Ország-világ

2021.02.25. 16:15

Fidesz: a baloldal hagyja abba az oltásellenes kampányt és a hazudozást!

A Fidesz arra szólítja fel a baloldalt, hogy hagyja abba az oltásellenes kampányát és a hazudozást, hiszen állításukkal ellentétben Magyarország minden rendelkezésére álló vakcinát lehívott.

A nagyobbik kormánypárt csütörtöki közleményében arra reagált, hogy Dobrev Klárának, a DK EP-képviselőjének állítása szerint a kormány szándékosan nem hívja le a Magyarországnak járó uniós vakcinakeretet.

A Fidesz közleményében azzal vádolja Gyurcsány Ferencet és a teljes baloldalt, hogy folyamatosan akadályozzák a járvány elleni védekezést, álhíreket terjesztenek, kamuvideókat forgatnak, és szándékosan bizonytalanságot akarnak kelteni a vakcinákkal kapcsolatban.

„Ma Dobrev Klára folytatta a baloldal oltásellenes kampányát, amikor hazudott a rendelkezésre álló vakcinákkal kapcsolatban. Állításával ellentétben Magyarország minden rendelkezésre álló vakcinát lehívott!” – hangsúlyozza közleményében a Fidesz.

A kormánypárt értékelése szerint Gyurcsány Ferenc és a baloldal „ismét bizonyította, hogy még attól sem riadnak vissza, hogy a saját politikai érdekeik miatt veszélyeztessék a magyar emberek életét”.

„Úgy gondolják, minél rosszabb az országnak, annál jobb nekik” – teszik hozzá, arra kérve a „Gyurcsány-lista pártjait”, hogy fejezzék be a hazudozást és az oltásellenes kampányukat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában