Apa és fia az áldozat

2020.04.09. 08:13

Baltával öltek meg két embert Nagykőrösön (videó)

Baltával megölt két embert egy 18 éves román állampolgár Nagykőrösön, hogy megszerezze vagyonukat – közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök reggel a rendőrség honlapján. A tettest őrizetbe vették.

Forrás: Police.hu

A közlemény szerint az állástalan, alkalmi munkából élő férfi múlt kedden bement az áldozatok udvarára, cigarettát kért tőlük, majd felajánlotta, hogy segít fát vágni. Munka közben a mellette álló 17 éves fiú azt mondta neki, hogy apjával együtt tele vannak pénzzel, ezért a gyanúsított baltával fejbe vágta, elvette tőle mobiltelefonját, majd a házba ment, ahol a fiú 51 éves apját is fejbe vágta. A férfi nem talált pénz, ezért a telefonnal elhagyta a helyszínt – írták.

Hozzátették: másnap az áldozatok egyik családtagja tett bejelentést a rendőrségre egy leégett házról és két ott talált holttestről.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=4EeK86V5LBc&feature=emb_logo

A nyomozás eredményeként a rendőrök kedden gyanúsítottként hallgatták ki a 18 éves román állampolgárt, aki beismerte a kettős gyilkosságot, de a valószínűleg a nyomok eltüntetésére gyújtott tűzről nem beszélt. A rendőrség őrizetbe vette a férfit, és több emberen elkövetett emberölés megalapozott gyanúja miatt eljárást folytat ellene, valamint kezdeményezte letartóztatását – olvasható a közleményben.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában