Hallgassa élőben!

A miniszterelnök is megemlékezett: egy éve küzdünk a járvánnyal

2020. március 4-én regisztrálták az első koronavírus fertőzöttet Magyarországon. A válság még nem ért véget, még mindig sokan fertőződnek, de folyamatosan növekszik az oltottak és a felgyógyulók száma is.

A közmédia új riportsorozatának bemutatójával emlékezett meg Orbán Viktor miniszterelnök az évfordulóra. A műsorban a betegségen átesettek beszélnek a fertőzéssel kapcsolatos személyes tapasztalataikról.

2020. március 4-ére valószínűleg sokáig emlékezni fogunk. Ezen a napon jelent meg Magyarországon a koronavírus – írta a hirado.hu.

Az orvosok és az egészségügyi ellátórendszer megfeszített munkájának köszönhetően azóta több mint 320 ezren meggyógyultak a betegségből. A közmédia új riportsorozatában olyanok beszélnek saját tapasztalataikról, akik elkapták a fertőzést, de leküzdötték azt és mára már tudják: aki egyszer a kórházban koronavírussal megfordul, annak biztosan nem kérdés, hogy beoltassa-e magát – részletezték.

Meggyógyultak a koronavírusból. Az első részt március 4-én este 20 óra 30 perctől látható az M1-en.

DossziéLegyőzték félelmüket a kosarasok
Úgy tűnik, lassan, de annál biztosabb úton haladnak a nagyváradi felnőtt férfi kosárlabda-együttes tagjai, hogy kigyógyuljanak a „Kolozsvár-fóbiából”. Erre enged következtetni a VSK legutóbbi mérkőzése, amikor éppen Váradon győzte le (83–77) a tabellaelső Szamos-parti alakulatot.
Frissítette a CNSU a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét
Aktualizálta hétfő este az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) a járványügyi kockázatot jelentő, sárga zónás országok jegyzékét.
Kelemen H.: Megtartható a csíksomlyói búcsú
 A Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség kérésére, az RMDSZ közbenjárására jóváhgyták a a csíksomlyói búcsú megszervezését – jelentette be hétfőn Kelemen Hunor.
Súlyos baleset történt Érkörtvélyesen
Lovrencsics Gergő távozik a Ferencvárostól
A védőjátékos mellett távozik a klubtól Isael Barbosa, Marcel Heister és Michal Skvarka is.