Találkozó

2023.01.26. 12:35

Orbán Viktor: megvédjük a magyarországi településeket

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban egyeztetett Szita Károllyal, Kaposvár polgármesterével, a Megyei Jogú Városok Szövetségének elnökével – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Orbán Viktor kormányfő (b) és Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke, Kaposvár polgármestere tárgyal a Karmelita kolostorban 2023. január 26-án

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

A megbeszélésen elhangzott:

a veszélyek korába léptünk; az ukrajnai háború, az elhibázott brüsszeli szankciók és az energiaválság miatt sok magyarországi település nehéz helyzetbe került.

A kormány célja, hogy megvédje a városainkban élő embereket, a nyugdíjasokat, a családokat, a rezsicsökkentést és a munkahelyeket.

ORBÁN Viktor; SZITA Károly
Orbán Viktor kormányfő (j) és Szita Károly, a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) elnöke, Kaposvár polgármestere tárgyal a Karmelita kolostorban 2023. január 26-án
Fotó: Fischer Zoltán / Forrás: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda

Orbán Viktor és Szita Károly áttekintette, hogy

az állam milyen segítséget tud adni a nehéz helyzetbe került településeknek

– közölte Havasi Bertalan.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában