Értékelés

2022.10.31. 17:10

Tarlós szerint Gyurcsány „örök hálája” fogja üldözni Karácsonyt (videó)

Budapest korábbi főpolgármestere Karácsony Gergely elmúlt hároméves fővárosi teljesítményéről beszélt.

Karácsony Gergely és Gyurcsány Ferenc

Forrás: MTI

Fotó: Balogh Zoltán

Habár a baloldal „kiválónak” értékelte Karácsony Gergely elmúlt hároméves fővárosi teljesítményét, Budapest korábbi főpolgármestere más véleményen van. Tarlós István szerint Karácsony szinte kizárólagos Facebook-os sajtótájékoztatói nem különösebben rokonszenvesek, hiszen azokat az üzeneteket bárki megírhatja, ebből kifolyólag azt sem lehet tudni, hogy ezek a saját szellemi termékei vagy sem. Az egykori városvezető a Hír TV Célpont című műsorában annak a véleményének is hangot adott, hogy Budapest főpolgármestere rendkívül rosszul alakította a kapcsolatát a kormánnyal – figyelt fel rá a Magyar Nemzet

Tarlós István a műsorban úgy fogalmazott,

 

„Így nem lehet működni: (...) egyik nap halálos ellenségnek állítom be a kormányt, másnap meg odamegyek, hogy adjatok már egy kis pénzt. Ezt nem lehet csinálni”

 

A volt főpolgármester a fejlesztésekről szólva megjegyezte, új fejlesztést nem lát, ami jelenleg folyik, az mind az ő idejében indult el. 

Tarlós István rámutatott: Karácsony Gergely négy vagy öt párt rabja, a Gyurcsány vezette DK nélkül mozdulni sem tud, a visszalépése óta pedig politikailag sincs könnyű helyzetben. Főleg azután, hogy kijelentette: azért lép vissza az előválasztáson, hogy ne Dobrev Klára legyen a miniszterelnök. 

 

Ezért a mondatáért, Gyurcsány „örök hálája” fogja üldözni

 

 – fogalmazott.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában