Közlemény

2022.10.26. 15:00

Fidesz: pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik a dollárbaloldalt

A párt arra reagált, hogy Szaniszló Sándor (DK) sajtótájékoztatóján azt mondta: a párt fővárosi polgármesterei feljelentést tesznek a kormány bombás plakátjai miatt.

A nemzeti konzultációt hirdető plakát Budapesten, az V. kerületi Szabadság téren 2022. október 19-én

Forrás: MTI

Fotó: Koszticsák Szilárd

A dollárbaloldalt pont az ilyen szankciópárti akciókért fizetik külföldről, mint amilyet ma előadtak - közölte a Fidesz szerdán az MTI-vel. 

A párt arra reagált, hogy Szaniszló Sándor (DK) sajtótájékoztatóján azt mondta: 

a párt fővárosi polgármesterei feljelentést tesznek a kormány "bombás" plakátjai miatt.

Rémhírterjesztés és közveszéllyel fenyegetés miatt teszik meg szerdán a büntetőfeljelentést. A Budapestet és az országot elárasztó óriásplakátok a legújabb kormányzati pénzszórás példaképei - tette hozzá a DK-s politikus. 

A Fidesz erre közölte:

 Gyurcsányék azért akarják eltávolítani a bombás plakátokat Budapest utcáiról, mert azok felhívják a figyelmet a pusztító brüsszeli szankciókra és a szankciókról indított nemzeti konzultációra. 

Kiemelték: a szankciók bizony bombaként teszik tönkre Európát, mert lerombolják az európai gazdaságot és életszínvonalat. A szankciók miatt energiaválság van, elszálltak az energiaárak, drágulnak az élelmiszerek, nő az infláció, brutálisan nőnek a családok és a vállalkozások terhei - sorolták. 

Hozzáfűzték: 

Gyurcsányék hiába akarják befogni a magyarok száját, az embereknek joguk van elmondani a véleményüket a szankciókról, hiszen azok árát ők fizetik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában