Feledékenység

2022.07.28. 13:26

Választási ígéretét kéri számon Karácsony Gergelyen a fővárosi Fidesz–KDNP

Megválasztása előtt rezsitámogatást ígért a budapestieknek a későbbi főpolgármester.

A Fidesz–KDNP fővárosi képviselőcsoportja azt kérdezi Karácsony Gergely főpolgármestertől, hogy hol marad az általa megígért lakásrezsi-támogatás.

A Fővárosi Közgyűlés kormánypárti frakciója csütörtökön a Facebookon közzétett bejegyzésében azt írta: Karácsony Gergely a 2019-es főpolgármesteri kampányában azt ígérte, hogy a fűtési szezonban lakásrezsi-támogatást ad a rászoruló nyugdíjasoknak és kisgyerekes családoknak húszezer forint értékben.

A budapesti Fidesz–KDNP szerint a főpolgármester nem tartotta be ezt az ígéretét, és most, az energia-veszélyhelyzet idején Facebook-posztjában érdemi segítséget követel a kormánytól.

A főpolgármester csupán „zöld tanácsadást” kínál az érdeklődőknek, ami „nem több, mint hiperpasszív látszatintézkedés” – fogalmazott a kormánypárti frakció a bejegyzésben.

Borítókép: Karácsony Gergely főpolgármester felszólal a Fővárosi Közgyűlés rendkívüli ülésén a Városházán 2022. április 13-án. Fotó: MTI/Illyés Tibor

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában