Mi jöhet még?

2022.06.10. 14:35

Az iskolai tanterv részévé tenné a Drag Show-t egy kaliforniai szenátor

Míg Texasban betiltanák, Kaliforniában a tantervbe emelnék a gyerekeket célzó műsorokat, amelyeken drag queenek lépnek fel.

Válaszul arra, hogy Bryan Slaton texasi képviselő bejelentette, hogy törvényjavaslatot nyújt be annak megtiltására, hogy a drag show-kat gyerekek is megtekinthessék, Scott Wiener kaliforniai szenátor azt javasolta, hogy a drag queen fellépők legyenek szerves részei a tanóráknak – írja a V4NA.

Wiener azt írta a Twitteren:

Drag queeneket a tantervbe! A drag queen meseóra látogatása megfelel a követelményeknek.

Bryan Slaton egy családbarát drag show-ra reagált, amelyet a hétvégén tartottak Houstonban, ahol a gyerekek színpadra léphettek és táncolhattak a bárpultnál. Az esemény a „Drag the Kids to Pride” nevet viselte.

Scott Wiener egyébként 2020-ban olyan törvényjavaslatot is készített, amely megtiltotta volna, hogy az LMBTQ mozgalomhoz tartozó fiatalokat felvegyék a szexuális bűnözők listájára. A törvényjavaslat, amely az SB 145 nevet viselte, mentességet biztosított volna azok számára, akiket ilyen bűncselekményekért ítéltek el, feltéve, hogy az elítélt személy legfeljebb 10 évvel idősebb a kiskorúnál, és a kiskorú több mint 14 éves.

Nemrégiben Wiener egy olyan törvényjavaslatot is előterjesztett, amely lehetővé tenné, hogy olyan helyeket jelöljenek ki a városokban, ahol biztonságosan lehet kábítószert fogyasztani. Ezeken a helyeken az emberek képzett személyzet felügyelete mellett használhatnának illegális kábítószereket.

Borítóképünk illusztráció. Forrás: Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában