pihennie kell

2021.01.08. 12:32

Súlyos állapotban kórházba került Sepp Blatter

A volt FIFA-elnök állapota nem életveszélyes.

Former president of World football's governing body FIFA, Sepp Blatter speaks to a journalist as he arrives at the building of the Office of the Attorney General of Switzerland to a hearing summoned by Swiss prosecutor on September 1, 2020 in Bern. - Blatter and former UEFA president each face interrogation from the Swiss public prosecutor this week as part of the of the proceedings opened in 2015 over a 2011 payment of 2 million Swiss francs. (Photo by Fabrice COFFRINI / AFP)

Forrás: AFP

Fotó: Fabrice Coffrini

Súlyos, de nem életveszélyes állapotban került kórházba Joseph Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) korábbi elnöke.

A hírről a 84 esztendős svájci sportvezető lánya, Corinne Blatter tájékoztatta a helyi újságot, a Blicket. A FIFA-t 1998-tól 2015-ig irányító, jelenleg korrupciós ügyek miatti eltiltását töltő Blatter állapota stabil és napról napra javul, ám időre és pihenésre van szüksége.

A lap információi szerint Blatter évek óta egészségügyi problémákkal küzd, egy hónapja pedig koronavírussal fertőződött meg, ebből azonban már felépült.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában