Krimi

2022.12.25. 06:30

Elfogta a rendőrség a kislányuk holttestével menekülő párt

Hónapokig utaztak a gyilkos szülők gyermekük földi maradványaival.

Illusztráció: Shutterstock

A Washington államban (USA) élő 28 éves Aleksander Kurmoyarov és a 33 éves Mandie Miller rendszeresen bántalmazták 8 éves kislányukat, végül a gyermek belehalt a sérüléseibe. 

A pár azonban nem jelentette a tragédiát, hanem a kislány holttestével elhagyták az államot. A rendőrség végül múlt csütörtökön tartóztatta le őket. Vallomásukban azt állították, hogy a dél-dakotai Rosebud indiánrezervátumba akartak eljutni, hogy ott helyezzék végső nyugalomra gyermeküket. 

A nő állította, hogy a lányuk egy turmix miatt kezdett fulladozni, és azért nem hívták a mentőket, mert fél órába is beletelt volna, mire kiérnek - írja a Tények.hu.

Kiderült, hogy házaspár többször órákra megkötözte a kislányt, és ha rosszul viselkedett, kalapáccsal megütötték, így több lábujja is eltört. Egyes sajtóértesülések szerint a gyerek január óta már iskolába sem járt.

A holttest vizsgálatánál a rendőrök megállapították, hogy a lány korához képest alultáplált volt. Egy igazságügyi orvosszakértő a csuklóján és bokáján elváltozásokat talált, ezzel alátámasztotta a bántalmazásokat.

A házaspárt letartóztatták, borzalmas tettükért hamarosan bíróság előtt kell majd felelniük.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!