Borzasztó

2022.09.21. 15:21

Agyonlőtte a magyar történelemtanárnőt és a barátját egy tornatanár Belgiumban

A Sacré-Coeur de Charleroi középiskola két tanára, és az egyik diák édesapja vesztette életét hétfőn este egy lövöldözésben.

Fotó: Shutterstock

A belga sajtó értesülései szerint az intézmény egyik testnevelő tanára, Carl Manzanares éles lőfegyverrel felszerelkezve kolléganője és korábbi élettársa, Delphine Kulcsar Mont-sur-Marchienne-ben található otthonához ment azzal a céllal, hogy megölje a nőt és annak új élettársát - írja az Origo.

A testnevelő tanár ugyanis nem tudta túltenni magát azon, hogy augusztusi szakításuk után néhány héttel volt barátnője máris boldog párkapcsolatban él valaki mással, mégpedig az iskola egyik diákjának az apjával.

A lövöldözésben a magyar származású történelemtanár és partnere a helyszínen meghalt. 

A támadó ezután visszatért saját otthonába, majd ugyanazzal a fegyverrel öngyilkosságot követett el. A gyilkosság előzményeivel és körülményeivel kapcsolatban folyik a hivatalos nyomozás, az ügyészség további információkat ígér.


Ha Ön is úgy érzi, segítségre lenne szüksége, tárcsázza a krízishelyzetben lévők részére rendszeresített, ingyenesen hívható 116-123 telefonszámot, akár mobiltelefonról is!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!