Bulvár-celeb

2021.05.10. 07:30

Kiderült, hogy halt meg Kurt Cobain – Nyilvánossá tették a nyomozási jegyzőkönyvet

Kurt Cobain 27 évvel ezelőtt lett öngyilkos, de pár rajongója még mindig hisz abban, hogy bálványa nem saját kezűleg vetett véget az életének. Most nyilvánosságra hozták a zenész haláláról szóló 10 oldalas aktát, amit az FBI állított ki.

Forrás: Bors archív

Kurt Cobain 1994. április 5-én vetett véget életének, hátrahagyva feleségét, Courtney Love-ot és kislányukat, Frances Beant. Bár a Rolling Stone magazin még 1997-ben megszerezte és publikálta az énekes haláláról szóló FBI-aktát, illetve annak részleteit, mégis évekig harcoltak egyes rajongók azért, hogy láthassák a teljes fájlt.

„Csak azt szeretnénk, hogy kiderüljön az igazság. Azokért az emberekért, akik úgy szerették őt, mint én. Sokan továbbra is tényként kezelik, hogy öngyilkosságot követett el, holott azóta több bizonyíték is előkerült, hogy gyilkosság történt”

– idézte fel a PageSix egy rajongó 2007-es nyilatkozatát – írja a Bors.

Azonban egészen mostanáig kellett arra várni, hogy a nyomozás teljes aktáját nyilvánosságra hozzák, amiből kiderül, hogy nem történt gyilkosság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!