Minden kiderült

2022.08.12. 04:05

Nincs több titok: ő Gerard Piqué új párja

Beigazolódtak a pletykák, vállalkozásának egyik alkalmazottjával, a mindössze 23 éves Clara Chia Martival randevúzik a Barcelona labdarúgócsapatának védője, Gerard Piqué. A játékos és a kolumbiai énekesnő, Shakira házassága is e miatt a románc miatt érhetett véget.

Gerard Pique of Barcelona during the Joan Gamper Trophy, friendly presentation match between FC Barcelona and Pumas UNAM at Spotify Camp Nou on August 7, 2022 in Barcelona, Spain. (Photo by Jose Breton/Pics Action/NurPhoto) (Photo by Jose Breton / NurPhoto / NurPhoto via AFP)

Fotó: NurPhoto via AFP

Nem voltak alaptalnok a pletykák, ugyanis egy, a Barcelona spanyol játékosának új párjához közel álló forrás megerősítette, Piqué az egyik alkalmazottjával, a jelenleg még diák, 23 esztendős Clara Chia Martival randevúzik, ráadásul kettejük románca állítólag már akkor elkezdődött, amikor Shakirával még együtt voltak.

Gerard és Clara hónapok óta találkozgatnak. Titkolják kapcsolatukat, de a hozzájuk közel állók mind tudnak a románcról, és azt beszélik, komolyan gondolják a kapcsolatukat. Clara közösségi oldalait is törölték, hogy ne lehessen fotót találni a nőről, és nyugodtabban élhessék meg az életüknek ezt a szakaszát.

– mondta a bennfentes a The Sunnak.

A 35 esztendős focistánál 12 évvel fiatalabb Chia Marti PR-hallgató, az egyetem mellett Piqué sport- és médiabefektetési csoportjának dolgozik, így találkoztak. 

Piqué és énekesnő felesége még a 2010-es labdarúgó-világbajnokságon találkozott, amelynek hivatalos dalát – az azóta is nagy népszerűségnek örvendő Waka Wakát – Shakira énekelte. A dal klipjének forgatásán futott össze először a később Dél-Afrikában világbajnoki címet ünneplő Piquével. Ezt követően kezdett randizni a két híresség, 2011-ben pedig már egy párt alkottak, kapcsolatukból két fiuk született, 2013-ban és 2015-ben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!