Nagyvilág

2011.02.21. 08:08

Kriminális: balesetek áldozatokkal és súlyos sérülésekkel - sielok.hu

<p>A hétvégén egy magyar szenvedett balesetet az európai sípályákon - derült aki sielok.hu cikkéből.</p>

 Egy 17 éves lány sérült meg pénteken a stájerországi Innerkremsben, amikor összeütközött egy másik fiatallal. A magyar lányt kórházba kellett vinni. Voltak, akik nem úszták meg sérülésekkel, többen életüket vesztették múlt héten.

Egy 17 éves lány sérült meg pénteken a stájerországi Innerkremsben

Volt, aki bukósisak nélkül, a pálya egyik ugratóján esett szerencsétlenül, vagy éppen összeütközött egy motoros szánnal, de olyan eset is történt, hogy valaki abba halt bele, hogy nekiment egy lift tartóoszlopának. Emellett többen voltak, akik letértek a pályáról és a mélybe zuhantak, de olyanok is akadtak, akik a figyelmeztetés ellenére mentek síelni, és eltévedtek a hóviharban. Sérüléses balesetekis történtek, ezek között volt olyan, hogy egy csákányos lift leszakadt felsővezetéke sebesített meg egy síelőt, de a legjellemzőbbek az ütközések voltak. A honlapon azt írják, balesetekszempontjából az elmúlt hétvége átlagosnak számított.

- Független Hírügynökség -

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!