Magyarország

2007.05.15. 11:30

Ma választják meg az idei Miss Universitast

<p>Kedd este, az Almássy téri Szabadidőközpontban rendezik az idei Miss Universitas döntőjét. Ezúttal több mint 150 egyetemista, illetve főiskolás lány közül választották ki azt a 12-t, akik végül részt vehetnek a gálán.</p>

A győztes jutalma, hogy ő képviselheti Magyarországot a nemzetközi versenyen a nyáron. Az országos versenyt 2002 óta rendezik. A továbbjutott versenyzők több mint fele budapesti, őket a Budapesti Műszaki Főiskolán rendezett középdöntőn 20 lányból válaszotta ki a zsűri még áprilisban.

A döntősök szombattól hétfőig a Tavaszmező utcai Kandó Kálmán kollégiumban készültek a versenyre, itt tanulták meg a koreográfiát és próbálták fel a ruhákat. A gála este nyolckor kezdődik, de a lányok már délután hattól izgulhatnak, mivel a verseny előtt egy intelligencia tesztet is ki kell tölteniük - mondta Holló Barbara, szervező. A döntő egy közös nyitótánccal kezdődik, utána bikiniben, illetve estélyiben lehet megcsodálni a hölgyeket. Amíg a lányok öltöznek, Kovács András Péter, a Godot Duma Színház társulatának tagja, a Twinz együttes, az Alfa Dance tánccsoport illetve az electric boogie háromszoros európa- és világbajnoka szórakoztatja a közönséget.

Április 30. óta egyébként az interneten is meg lehet csodálni a Miss Universitas döntőseit a www.missuniversitas.hu oldalon; a www.ckm.hu címen pedig egészen a verseny kezdetéig lehet szavazni a kedvencekre. Aki a legtöbb szavazatot kapja, az lesz a CKM különdíjasa.

A döntősök képeiért katt a linkre!

Kapcsolódó cikkek:

Hétfőtől lehet szavazni Miss Universitasrafuggetlen 18:36
Hétfőtől az interneten is meg lehet csodálni a Miss Universitas döntőseit. Az szépségversenyen induló egyetemista, illetve főiskolás lányok közül május 15-én választják ki a legszebbet; a gála napjáig a www.ckm.hu oldalon szavazni is lehet a kedvencekre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!