Fotó: Magyarságkutató Intézet

Aba Sámuel DNS-e választ adhat az Árpád-ház hun eredetére (videó)Jianu: Egyetértünk a minimálbér inflációkövető növelésével
Egyetértenek azzal, hogy az országos minimálbért az inflációs rátának megfelelő 2,2%-kal növeljék – jelentette ki a Románia Fejlesztéséért Koalíció (CDR) hétfői sajtóértekezletén Florin Jianu, a Kis- és Középvállalkozások Országos Tanácsának (CNIPMMR) elnöke.
A mikulás idén nem kéményen, hanem online érkezik
Még angol nyelvgyakorlásnak sem rossz, ha online beszélgetnek a gyerekek a télapóval.
Újabb csapatot kaptak a váradi kosarasok
Az Európai Kosárlabda Szövetség (FIBA) döntése értelmében megszüntetik a FIBA Európakupa G csoportját, s az ott szerepelt három klubcsapatot szétosztják a B, D és F csoportok között, amelyek ezáltal négycsapatosak lesznek.
Több ezer polgárőr vesz részt a járvány elleni védekezésben
A polgárőrök többek között a koronavírus-tesztelést végző egészségügyi alkalmazottakat szállítják, de kiváltják az idősek gyógyszereit és be is vásárolnak.
Kitálalt a szemtanú! Döbbenetes fordulat VV Fanni elrablásának ügyében
Döbbenetes fordulatot hozott az újabb tárgyalási nap hétfő reggel a VV Fanni ügyében. A Fővárosi Törvényszéken újabb tanúkat hallgattak ki, köztük Sz. Zoltánt, aki évtizedek óta ismeri és üzleti kapcsolatban állt a korábbi valóságshow szereplő elrablójával, a vádlott B. Lászlóval.