Támogatott tartalom

2019.12.02. 11:36

Új üzletek és karácsony alkalmából különleges nyitvatartás a Crișul Shopping Centerben

Különböző új üzletek és szolgáltatások a nagyváradi kereskedelmi központ vásárlóinak, a december pedig különleges karácsonyi nyitvatartást és két új üzletnyitást tartogat.

Különleges karácsonyi nyitvatartás

Decemberben a Crișul Shopping Center VASÁRNAP (december 1., 8., 15., 22., 29.) 12–19 óra között, szentestén és szilveszterkor pedig 18 óráig szeretettel várja Önöket az utolsó bevásárlásra. December 25-26-án, illetve január 1-2-án a kereskedelmi központ zárva lesz. Minden egyéb napon a szokásos órarend, vagyis a 10–21 óra közötti lesz érvényben.

Újdonságok

A harmadik emeleten lévő FIT4U sportterem a fitnesz szó igazi értelmében Health & Beauty Center, vagyis szépség- és egészségszalonná változott. Ehhez csatlakozott a Crossfit zóna, a SPA zóna, ahol az ügyfelek kikapcsolódhatnak és feltöltődhetnek jacuzzikban, gőzfürdőben vagy sókamrában, különböző (feltöltődést, kikapcsolást elősegítő, cellulitisz elleni, sportos vagy bambuszbotokkal végzett) masszázsokat ajánló szalonban és egy csúcstechnológiával működő szoláriumban.

A Biosun Green Tanning Studio & Nail Bar egy újdonság a szépülni vágyók számára, amely modern szoláriumokat és műkörmös szolgáltatást nyújt az oda betérőknek. A közeljövőben a FIT4U Crișul egy gyermek-játszóteret is létrehoz, hogy a kisgyerekkel érkező vásárlók nyugodtan bevásárolhassanak, amíg gyermekük el van foglalva.

A kereskedelmi központ földszintjén a múlt héten felavatták az új DESIDEA üzletet. A jól ismert és kedvelt márka széles áruválasztékkal várja vásárlóit, népművészeti termékekkel és vicces ajándékokkal, de Bohemia kristálypoharakkal vagy értékes háztartási cikkekkel is. Az üzletben be is csomagolják a megvásárolt ajándékokat, ami jól jön így, december tájékán.

Szintén a Crișul áruház földszintjén nyílt meg a PetShop Opportuno kisállateledel-bolt, a hagyományos receptek alapján készült biotermékeket árusító húsüzlet Din Cămara lui Ion néven, a GxS mobiltelefon-tartozékokat árusító bolt és a Coffein.ro, különböző ízesítésű, frissen őrölt kávét és többféle teát forgalmazó üzlet.

Következik…

December első felében, szintén a Crișul Shopping Center földszintjén nyílik meg a péksüteményeket, briósokat áruló üzlet, Gloria néven. Az ide betérő vásárlók briósokat, brownie süteményt, sajttortát, házi csokit, raw-vegane desszerteket, forró csokit és más finomságokat vásárolhatnak mesebeli környezetben. Ugyancsak december folyamán nyílik meg a VitaMIX zöldpatika, szintén a földszinten.

Hogyan juthatunk el a Crișulba?

Mivel a villamosvonalak 2020. június 13-ig nem használatosak, a Helyi Közszállítási Vállalat autóbuszokkal áll a Crișul Shopping Center ügyfeleinek a rendelkezésére, akik villamossal szoktak eljutni a kereskedelmi központba, ekképpen:

A Crișul Shopping Center környékén, a villamosközlekedés helyreállásáig a Gozsdu tér–nagyállomás–Olaszi park útvonalon a következő autóbuszjáratok lesznek forgalomban: T3, 13, 17, 30, 32 és 34.

A T3-as vonal – az autóbuszok a Crișul megállójában, mindkét oldalon elérhetőek, a Gozsdu tér irányába és a nagyállomás irányába is.

A 13-as vonal – nem változik, az autóbuszok a poliklinika előtt, a Louis Pasteur utca elején állnak meg.

A 17-es vonal – az autóbuszok a nagyállomásnál és a Crișul áruház előtti buszmegállóban, a kórház mellett állnak meg, és csak a villamosforgalom újraindításáig a Dacia-hídi villamosmegállókban, a nagyállomás felé, valamint a híd felé irányulva, a Velence irányába való betérésnél.

A 30-as vonal – nem változik, és csak a nagyállomás irányában lévő Crișul-megálló van beiktatva újdonságként a járatban.

A 32-és és a 34-es expresszvonalak a nagyváradi I-es Ipari Park dolgozói számára létesültek, csökkentett járatszámmal, de mindenki használhatja őket. Az útvonaluk nem változik, de megállnak a nagyállomás irányában lévő Crișul-megállóban. A Gozsdu tér irányába csak a 34-es járatnak van megállója, a Művészeti Líceumnál.

A helyi autóbuszjáratok menetrendjét megtekinthetik a Helyi Közszállítási Vállalat Rt. honlapján: http://www.otlra.ro/reteatransport/autobuze/grafic.

A Crișul kereskedelmi központ boldog ünnepeket kíván, és várja vásárlóit, egyúttal új üzletfelavatásokat és korszerűsítéseket ígér!

Galéria

 

Fizetett hirdetés!

CH 310619

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!