Belpolitika

2019.12.02. 14:06

A Szociáldemokrata Párt (PSD) ügyvivő elnöke hazugnak nevezi a kormányt

Ciolacu: Felelőtlennek vagy cinikusnak kell lenned, hogy azt állítsd, a PSD nem különített el pénzt nyugdíjakra

A liberális kormányzás hazugságok sorozatából fog állni – véli a Szociáldemokrata Párt (PSD) ügyvivő elnöke, Marcel Ciolacu, aki szerint vagy felelőtlenek, vagy cinikusak azok, akik azt állítják, hogy a szociáldemokraták nem különítettek el pénzt a költségvetésben a nyugdíjak kifizetésére.

Hétfői Facebook-bejegyzésében Ciolacu hazugnak nevezi a kormányt, szerinte az Orban-kabinet mindent megtesz, hogy pánikot keltsen az emberek körében.

„Vagy teljesen felelőtlennek, vagy teljesen cinikusnak kell lenned ahhoz, hogy azt állítsd, a PSD nem különített el pénzt a költségvetésben az év utolsó két hónapjában esedékes nyugdíjakra. Ezek az emberek rezzenéstelen arccal hazudtak, miközben a nyugdíjasok már megkapták novemberi nyugdíjukat. A költségvetés-kiigazításkor pedig a decemberre szükséges összeg 10 százalékát tették oda, mert a pénz többi részét hátrahagyta a PSD-kormány. Hazugságok végeláthatatlan sora – így fog kinézni a PNL-kormányzás. Mielőbb le kell állítanunk őket” – fogalmazott bejegyzésében Ciolacu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a erdon.ro legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!