Hallgassa élőben!

Új RMDSZ elnök Apátkeresztúron

Apátkeresztúron február 17-én, szerdán, rendezték meg a helyi RMDSZ szervezet tisztújító közgyűlését.

A gyűlésvezető elnökség megválasztása után Török Erzsébet elnök tevékenységi beszámolója következett, amit mindenki elfogadott. A beszámolóból kiderült, hogy a község többi falujához hasonlóan Apátkeresztúron sem maradtak el az újabb fejlesztések. Több utcát is sikerült aszfaltozni és teljesen új bekötő utat is sikerült megépíteni, így a margittai főútról, már két irányból is megközelíthető a település.

Ezután a tisztújításra került a sor, ahol Török Erzsébet leköszönő elnök Baróthy Béla Györgyöt javasolta az elnöki tisztségre. A közgyűlés elfogadta a javaslatot, így a következő két évre Baróthynak szavaztak bizalmat. A választmányba az elnök mellett Török Erzsébet, Kovács Attila, Gere Gyula és Sárkány Emeric kapott szerepet. A gyűlés végén Barcui Barna polgármester, körzeti elnök és Borsi Lóránt ügyvezető alelnök gratulált az újonnan megválasztottaknak, majd a tavalyi választási évet értékelték ki a jelenlévőkkel.Csak forgolódsz, ha ismeretlen helyen kell aludnod? Ez az oka!
Eseménydús, izgalmas meccsen döntetlen született az örökrangadón
Minden sorozatot figyelembe véve ez volt a két csapat történetének 270. egymás elleni összecsapása.
Hátborzongató dolog látható Csernobilban: a Google Maps előtt nincsenek titkok
Csernobil az atomkatasztrófa óta egyszellemváros, de a technika segítségével most is sétálhatunk benne. Ám, amit egy fiatal talált Google Maps-es túrája során, arra nem volt felkészülve.
Gyász – Elhunyt a Kossuth-díjas színésznő
92 éves korában elhunyt Olsavszky Éva, a Katona József Színház alapító tagja.
Virsliért még a benzincseppet is kiszimatolja Gyufa, a mentőkutya
Gyufát, egy szuperszimat rangidős eb tanítja be.