Hallgassa élőben!
Fotó: Alexandru Nițescu

Udvaraikba szorultak a Ghillányi út lakói

BN-összeállítás

Nem tudnak kiállni autóikkal a Ghillányi úton a munkálatok miatt – panaszkodnak a lakosok. Elmondásuk szerint a rehabilitációs munkálatokat végző Drumuri Bihor alkalmazottai előzetes figyelmeztetés nélkül kezdték el múlt héten feltörni a házak előtt a járdát, és megépíteni az új járdaszegélyt. Ezen munkálatok miatt viszont többen bent ragadtak autóikkal házaik udvarán, így nem is tudják őket használni. A lakók nagy felháborodással reagáltak, hiszen sokan közülük vállalkozók, akik napokig vártak arra, hogy újra használhassák járműveiket, melyek egyaránt munkaeszközeik is – voltak, akik nem tudták például áruikat elszállítani, és ügyfeleiknek azt sem tudták megmondani, mennyi késésről van szó. Jelenleg is arra várnak tehetetlenül, hogy legalább részben elkészüljön az új járda.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.