Hallgassa élőben!

RMDSZ tisztújítás volt Tótiban

Tótiban február 22-én, hétfőn rendezték meg a helyi érdekvédelmi szervezet tisztújítását.

A polgármesteri hivatal gyűléstermében Vincze Nándor polgármester, RMDSZ elnök és Borsi Lóránt ügyvezető alelnök köszöntötte a közgyűlésen megjelenteket. A tevékenységi beszámolóban szó esett a tavalyi választások sikeres eredményeiről is. Több infrastrukturális fejlesztést is felsorolt a polgármester, mint például a két híd építése, a szomszédos falu kultúrházának építése, a Tóti és Micske közötti útszakasz kiépítése, több utca aszfaltozása, valamint a temető kápolnák mellékhelységeinek kialakítása. A jó hangulatban és operatívan lefolyó gyűlés hamar meghozta a tisztújítás eredményét is, melynek értelmében Vincze Nándor maradt a szervezet élén.

A közgyűlés egy 9 tagú választmánynak szavazott bizalmat, majd az etikai és ellenőrző bizottságok létrehozása után a polgármester mellett Rimai Annamáriát és Bradács Zsoltot bízták meg azzal, hogy képviseljék a tóti szervezetet a megyei küldöttgyűlésen. Végül Borsi Lóránt gratulált a régi-új vezetőségnek, majd kötetlen beszélgetéssel zárult a gyűlés.Hová is tehettük? Majd ez az okoseszköz megtalálja
A Galaxy SmartTag+: sokan mondhatják, ezt aztán nekem találták ki!
Fél évvel a második oltás után is jól véd a Moderna az összes vírusvariáns ellen
A cég bejelentette, hogy megkezdte vakcinája egy új változatának a tesztelését, amelynek célja a Dél-Afrikában azonosított vírusváltozattal szembeni védelem.
Kiderült, kik veszítik el leghamarabb a Covid-fertőzés utáni védettségüket
Érdekes kutatási eredményt publikált a Cardiff Metropolitan University. Vizsgálatukban 739 személy vett részt.
BL-negyeddöntő: nyert, de kiesett a címvédő Bayern
A címvédő Bayern München 1-0-ra nyert a Paris Saint-Germain vendégeként a negyeddöntőben, melyből kedden este a PSG mellett a Chelsea is továbbjutott.
Havazik a Bakonyban, 13 munkagéppel dolgozik a közútkezelő
Éjszaka és holnap reggel a Mátrában és a Bükkben is havazásra kell számítani.