Rekordszámú új eset Bihar megyébenHollandiában még mindig diszkriminálják a várandós nőket a munkaerőpiacon
A felmérés szerint a válaszadók egyötödét nem vették fel arra a munkára, amelyre jelentkezett.
Orban arra kéri a fő-hitelutalványozókat, hogy rendkívül nagy figyelemmel kezeljék a kiadásokat
Azt kérte hétfőn Ludovic Orban miniszterelnök a fő-hitelutalványozóktól, hogy „rendkívül nagy figyelemmel” kezeljék a kiadásokat, hogy fenntartható legyen egy olyan pénzügyi egyensúly, amely lehetővé teszi, hogy az ország a következő években ismét a bruttó hazai termék (GDP) három százaléka alá szorítsa a költségvetési hiányt.
PSD: Orban és a PNL szegénységre ítélt több százezer családot
Ludovic Orban miniszterelnök és a Nemzeti Liberális Párt (PNL) szegénységre ítélt több százezer családot – állapítja meg a Szociáldemokrata Párt (PSD) hétfői Facebook-bejegyzésében.
Oktatási minisztérium: A járványhelyzet alakulásától függ, hogy miként folytatódik majd a tevékenység az óvodákban és iskolákban
A járványhelyzet alakulásának függvényében és az Országos Vészhelyzeti Bizottság határozatainak figyelembevételével fognak dönteni a hatóságok arról, hogy miként folytatódnak majd a tevékenységek a közoktatásban – szögezi le a tanügy-minisztérium.
Kedden állítják fel a Parlament előtt az Ország Karácsonyfáját
Nagy előkészületek után hétfő délelőtt kivágták Székesfehérváron azt az ezüstfenyőt, amely idén az Ország Karácsonyfája lesz.