Hallgassa élőben!

Régi-új RMDSZ-elnök Biharfélegyházán

Biharfélegyházán március 31-én, szerdán, a helyi polgármesteri hivatal gyűléstermében szervezték meg az RMDSZ helyi és körzeti beszámoló és tisztújító gyűléseit. A gyűlésvezető elnökségbe Borsi Lóránt ügyvezető alelnök, Kelemen Zoltán polgármester és Kerecsenyi Imre alpolgármester, RMDSZ-elnök kapott helyet.

Az elnöki beszámoló egyöntetű elfogadása után Borsi Lóránt külön gratulált a szervezet mintaszerű működéséhez, amely a sikeres munka záloga. Az elmúlt egy évben a biharfélegyházi RMDSZ is nagy hangsúlyt fektetett a szociális problémákra, és igyekezett mindenkinek a segítségére lenni. A választásokat is sikeresen abszolválták, hiszen meg tudták őrizni az önkormányzati vezetést, bármennyire is próbálkoztak egyesek a megosztással. A biharfélegyházi szervezethez tartozó Biharvajdán előtte egy órával szervezték meg a tisztújítást, ahol elnökcsere történt, mivelhogy Nagy Enikő személyes okokra hivatkozva nem vállalt újabb mandátumot. A közgyűlés a bizalom jeléül a leköszönő elnököt kérte fel, hogy javasoljon jelöltet, aki Kiss Violát nevesítette. A közgyűlés ezt egyhangúlag el is fogadta, mint ahogyan a választmányra és az bizottságokra érkező javaslatokat is. A biharfélegyházi tisztújítás nem hozott változást a szervezet élén, hiszen mindenki Kerecsenyi Imrének szavazott bizalmat mind a helyi, mind a körzeti elnök tisztségének tekintetében. A következő napirendi pontok értelmében megszavazták a héttagú helyi és a tizenhárom tagú körzeti választmány összetételét, majd nevesítették az ellenőrző bizottságok tagjait és azt az öt küldöttet, akik képviselni fogják a körzeti szervezetet a megyei küldöttgyűlésen.Ez az 5 virágos növény jól érzi magát a napsütéses balkonon
Ha egész nap süti a balkonunkat a nap, érdemes az alábbi növények közül válogatni.
Kegyetlen történet! Elcsalták kirándulni, brutálisan meggyilkolták
Két férfi fogott össze, egyikük halálra késelte ismerősüket.
Elmaradt a bajnokavatás Kisvárdán
A címvédő és éllovas Ferencváros 0-0-s döntetlen játszott a Kisvárda otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 29. fordulójának szombati játéknapján.
Járványellenes nemzeti program indításáról döntöttek
Ha évek múlva lesz egy hasonló járvány, akkor a társbetegségek szerepe jelentősen csökkenni fog – hangsúlyozta Kásler Miklós.
Online pizsamapartin derülnek ki Mátyás király és Da Vinci titkai
A gyerekek játékos módon kerülnek közelebb a történelemhez, észrevétlenül sajátítanak el új ismereteket.