Hallgassa élőben!

Pall-Ex: Az áru 24 óra alatt célba ér!

Fejlődő vállalkozásához rugalmas szállítási megoldást keres? Akkor a Pall-Ex megoldásra van szüksége, a legkorszerűbb és leghatékonyabb raklapos szállításra!

A rendszer 99 százalékos, időben történő kézbesítési aránnyal, valamint az árukárosodás rendkívül alacsony előfordulási arányával büszkélkedhet, ez a szállított mennyiséghez képest 0,16 százalék alatt van.

Mi több, cégének online hozzáférése lesz a megrendelések követéséhez, így valós kiszállítási határidőt adhat meg ügyfelei számára. A Pall-Ex ekképpen támogatja a kis- és közepes vállalkozásokat.

A Pall-Ex innovatív üzleti modell szerint működik, így a helyi fuvarozókkal és forgalmazókkal együttműködve, a raklapozott árut 24–48 órán belül Románia bármelyik területére kiszállítja. A társaság a hazai logisztikai cégek közül a legnagyobb raktárhálózattal rendelkezik, országosan 40 helyszínen.

Továbbá a Pall-Ex Románia legutóbbi logisztikai központja, a Kolozsvári Hub felavatásával, amely az ország északi megyéit szolgálja ki, az ügyfelek valós időben, rendkívül versenyképes árakon történő áruszállításnak örvendhetnek, mely még azoknak a társaságoknak is megfelel, amelyek csupán regionális szinten értékesítik áruikat.

Ekképpen a Pall-Ex Románia kolozsvári logisztikai központja növeli a szállítási folyamat hatékonyságát, rövidebbé és hatékonyabbá téve azt a következő megyékben az árucserét: Kolozs, Máramaros, Szilágy, Beszterce-Naszód, Maros, Szatmár és Bihar.

A 24 órán belüli kézbesítésen kívül vállalkozása csak nyerhet a versenyképes tarifáknak, illetve a teljesen biztonságos áruszállításnak köszönhetően.

A Pall-Ex Románia az expressz raklapos áruszállítás és -forgalmazás területén, vezető hálózatnak számít országos szinten és garantálja az 1–10 (darabos) raklapos részszállítmányok célba juttatását 24 óra alatt.

 

Fizetett hirdetés!

CH 12326Havazik a Bakonyban, 13 munkagéppel dolgozik a közútkezelő
Éjszaka és holnap reggel a Mátrában és a Bükkben is havazásra kell számítani.
Húha! Ágyban fekvő, szexi képet mutatott a magyar műsorvezető
Gyönyörű dekoltázsát is megcsodálhatjuk.
Migránsok miatt robbant be újra a járvány Lampedusa szigetén
Több száz illegális bevándorló kötött ki az elmúlt hetekben, a túlterheltség miatt nem tudtak mindenkit tesztelni.
Megjelent az Erdélyi Gyopár legfrissebb száma
Egy édesanya drámája: két hónapon belül két fia lett öngyilkos
Elképesztő fájdalmáról vallott az az édesanya, akinek két hónap leforgása alatt mindkét fia eldobta az életét.