Hallgassa élőben!

Önkéntes tűzoltói tanfolyamot hirdettek

A Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség önkéntes tűzoltókat toboroz a Salvator din pasiune programon belül. Az érdeklődők a beiratkozási kérelmet és a dossziét hétfőtől péntekig 8–16 óra között a nagyváradi székhelyen (Kert/ Avram Iancu utca 9-es szám) adhatják le. A kiválasztott személyek egy tanfolyamon vesznek majd részt, ahol megtanítják őket arra, hogy hogyan kell használni bizonyos eszközöket, és elsősegély-nyújtási alapismereteket tulajdoníthatnak el. Az órákon való részvétel után, még mindig a tanulási fázis részeként, a tűzoltókkal együtt már különféle missziókban is részt kell venni, csak ezután válik valaki önkéntes tűzoltóvá. Jelentkezési feltételek: 16–65 év közötti életkor, jó látás és büntetlen előélet. Aki már egyszer volt önkéntes tűzoltó, de valamilyen okból kifolyólag elvették a tisztségét, az nem jelentkezhet újra. A jelentkezési dosszié a következő iratokat kell tartalmazza: erkölcsi bizonyítvány, személyi igazolvány másolata, pszichológiai vizsgálat eredménye; iskolai végzettséget igazoló irat; orvosi igazolás; 18 év alattiaknak szülői beleegyezés. További információk a www.isubh.ro weboldalon és a 0259/411-212-es telefonszámon kaphatók.Cristiano Ronaldo minden idők legeredményesebb Eb-góllövője lett
A magyarok ellen kétszer is eredményes volt Cristiano Ronaldo, amivel minden idők legeredményesebb Európa-bajnoki gólszerzője lett 11 találattal.
Rossi: Felteszem a kezemet, az én hibám is volt
A szövetségi kapitány a cserék miatt okolja magát, úgy érzi, a 84. percig jól teljesített a csapat.
A terméktesztek szerint biztonságosak a rovarriasztók
A Tudatos Vásárlók Egyesülete arra hívta fel a figyelmet, hogy a választék nagy, érdemes tájékozódni a termékek címkéiről.
Érvényes gólt a németek lőttek, mégis a franciák nyertek Münchenben
Franciaország 1–0-ra legyőzte Németországot kedd késő este Münchenben a labdarúgó Európa-bajnokság F-csoportjában. A franciák Mats Hummels öngóljával szereztek vezetést az első félidőben, és bár a németek támadtak többet, nem sikerült áttörniük a francia védelmet, sőt a „kékeknek” volt kapufájuk és két meg nem adott góljuk is.
Hatalmasat villantott Labancz Lilla: ledobta a textilt
Beköszöntött a forró nyár: Labancz Lilla sem bírja már felöltözve.