Hallgassa élőben!

Nemzetközi konferenciát szerveznek az online evangelizációról

A Nagykárolyi Magyar Görögkatolikus Egyházközség nemzetközi konferenciát szervez Az online evangelizáció kihívásai címmel papok, lelkészek, egyházi személyek, hitoktatók és minden aktív keresztény ember számára, akik szívükön viselik az evangélium hirdetését- tájékoztatta portálunkat Vadas Krisztián parókus atya. 

A helyszín Nagykároly, Ignisului utca 11/A szám, Szent András görögkatolikus templom. Az időpont: 2021. november 27., szombat 10 óra (romániai időzóna).

A konferencia részben fizikai, részben online jelenléttel lesz megtartva a járványügyi előírások betartása mellett. A digitális fejlődés új feladatok, kihívások és ugyanakkor lehetőségek elé állítja a keresztény világot a hit hirdetése és újabban a világjárvány miatt a hit megélése tekintetében is. Ennek néhány teológiai és gyakorlati szempontjait és tapasztalatait járják körül, ezzel segítve az evangélium hirdetésének bármely területén szolgálatot teljesítők munkáját. A meghívottak közt szerepel Virgil Bercea nagyváradi megyéspüspök is.

Akinek nem áll módjában fizikailag részt venni, Zoom programon keresztül kapcsolódhat be a konferenciába a következő linkre kattintva: https://us02web.zoom.us/j/7810039553?pwd=am5VTW5jU2ZuMkZkNktuc2Uwd1h6Zz09. (Meeting ID: 781 003 9553 Passcode: EGCO1777)

A rendezvényt támogatja a Magyar Kormány a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt.-n keresztül, a budapesti KÁMME Alapítvány és a Nagykárolyi Szent Teodóra Közösségi Központ.

 

A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Ezekből a karácsonyi sütikből egy morzsa sem marad
A Mindmegette karácsonyi ajánlata
Házi szaloncukor egyszerűen


Áder János: mindenkinek el kell gondolkodnia azon, fenntarthatóak-e a fogyasztási szokásai
A „dobd el” kultúra ellen szólalt fel az államfő.
Toplistás bűnözőt fogtak el Kaposváron (videó)
Súlyos testi sértés és lopás miatt kell felelnie.
Ismét eltűnt a 14 éves kiskorú fiú
Alapos a gyanú, hogy az omikron variánssal fertőződött két, Dél-Afrikából érkezett személy
 'Alapos a gyanú' arra, hogy a koronavírus omikron variánsával fertőződött meg két személy a Dél-Afrikából hazahozott román állampolgárok közül – közölte csütörtökön az egészségügyi minisztérium.
Madárinfluenza miatt felszámoltak egy tenyészpulyka-állományt Békés megyében
A vírus H5N1 altípusát kedden azonosították a kondorosi telepen.