Hallgassa élőben!
Fotó: Oros Claudiu

Kiállítás nyílik a városháza tornyában

A nagyváradi városháza felújított tornyában szervez kiállítást az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület a város napja alkalmából. Az október 12-én, vagyis kedden 10 órától megnyíló kiállítás az Elbűvölő Nagyvárad címet viseli és a Bihar Megyei Műemlékvédelmi Alapítvány támogatásával jöhetett létre. A kiállításon 25 alkotás tekinthető meg: Claudiu Szabó EFIAP (Nagyvárad), Ovi D. Pop (Nagyvárad), Ovidiu Gabor EFIAP (Nagyvárad), Mészáros Ödön (Budapest), Tóth István AFIAP (Nagyvárad) és Zhu Ruisheng (Peking) alkotásai mellett helyet kaptak az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület tagjainak fotói is, így a közönség Bánházi Gyöngyi (Margitta), Bokor Zsolt Levente (Nagyvárad), Csíki János (Hegyközpályi), Kovács Orsolya (Nagyvárad), Oros Claudiu (Nagyvárad) és Varga Bernadette (Nagyvárad) alkotásaival is megismerkedhet. A kiállítás Nagyvárad jellegzetes épületeit mutatja be, de az alkotók között akad olyan is, aki a nagyváradi naplementét örökítette meg, vagy a Pece-parti Párizs hangulatát ragadja meg.

A kiállításmegnyitót kedden 10 órától online közvetítik az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület Facebook-oldalán. Az alkotásokat bemutatja Tóth István AFIAP, az egyesület elnöke. A kiállítás anyaga megtekinthető az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület honlapján is (www.eurofotoart.com). A tárlat a városháza tornyában november 11-ig látogatható, októberben keddtől vasárnapig 10–18 óra között, novemberben pedig 9–17 óra között.

 Szabó Istvánra emlékeztek a sakkozók
A Csongor és Tünde a Szigligeti színpadán
Szardínián pihen a szemlőhegyi házaspár
Random luxusútjukkal saját táboruk álszent politikáját semmisítik meg.
Ciucă politikai fegyverszünetet kér a parlamenti pártoktól
Magyarország élen jár az igazságszolgáltatás digitalizációjában
A koronavírus-járvány rákényszerítette az igazságszolgáltatást, hogy éljen azokkal a technikai eszközökkel, amelyek már korábban is a rendelkezésére álltak.