Hallgassa élőben!

Kiállítás a várban

Mircea Albu, a kolozsvári Art Image Fotóklub elnökének alkotásaiból nyílt kiállítás április 27-én, kedden a nagyváradi Vilidár István Fotógalériában. A kiállításmegnyitón – amelyet online, az Euro Foto Art Nemzetközi Egyesület Facebook-oldalán is közvetítettek – Tóth István AFIAP, az egyesület elnöke köszöntötte az érdeklődőket. Az alkotásokat Ramona Novicov műkritikus ismertette. A megnyitó alkalmával fellépett Thurzó Sándor József brácsaművész, a Duo Varadiensis tagja, az esemény keretén belül aláírták a nagyváradi és kolozsvári fotóklub közötti együttműködési szerződést. A Nagyváradi Városi Múzeummal közösen szervezett kiállítás május 20-ig várja a látogatókat, naponta 8 – 20 óra között. A belépés ingyenes.Kétmeccses előnyben vannak a pólósok
Legyőzték félelmüket a kosarasok
Úgy tűnik, lassan, de annál biztosabb úton haladnak a nagyváradi felnőtt férfi kosárlabda-együttes tagjai, hogy kigyógyuljanak a „Kolozsvár-fóbiából”. Erre enged következtetni a VSK legutóbbi mérkőzése, amikor éppen Váradon győzte le (83–77) a tabellaelső Szamos-parti alakulatot.
Frissítette a CNSU a magas járványügyi kockázatot jelentő országok jegyzékét
Aktualizálta hétfő este az Országos Vészhelyzeti Bizottság (CNSU) a járványügyi kockázatot jelentő, sárga zónás országok jegyzékét.
Kelemen H.: Megtartható a csíksomlyói búcsú
 A Gyulafehérvári Római Katolikus Érsekség kérésére, az RMDSZ közbenjárására jóváhgyták a a csíksomlyói búcsú megszervezését – jelentette be hétfőn Kelemen Hunor.
Súlyos baleset történt Érkörtvélyesen