Hallgassa élőben!
Fotó: ISU

Jótékonykodtak a nagyhéten a tűzoltók

A Körösök Katasztrófavédelmi Felügyelőség tagjai az ortodox húsvét nagyhetében több nehéz anyagi helyzetben lévő családnak adományoztak élelmiszereket, játékokat, ruhákat és pénzt. A segítség 10 családhoz jutott el, több mint harminc gyerek arcára csaltak mosolyt Szarándon (Sărand), Élesdlokon (Luncșoara), Sólyomkőpestesen (Peștiș), Tenkén (Tinca), Illyén (Ciumeghiu), Belényesben (Beiuș), Vaskohszikláson (Ștei) és Szalacson (Sălacea).

Szalacson egy hétgyermekes családnak vittek adományokat. A gyerekek 5–16 évesek, rákbeteg édesanyjuk egyedül neveli őket. Sólyomkőváron, Élesdlokon és Sólyomkőpestesen olyan családoknak segítettek, amelyek komoly egészségügyi gondokkal küzdenek. Szarándon egy háromgyermekes családot támogattak, akik egy tűz következtében ház nélkül maradtak. Illyén egy olyan családot látogattak meg, ahol anya nélkül maradtak a gyerekek. „A Bihar megyei tűzoltók soha nem feledkeznek meg azokról, akiknek szükségük van rájuk” – áll a szerkesztőségünkbe eljuttatott közleményben.

 Lovrencsics Gergő távozik a Ferencvárostól
A védőjátékos mellett távozik a klubtól Isael Barbosa, Marcel Heister és Michal Skvarka is.
Elhunyt Franciaország egyik leghírhedtebb sorozatgyilkosa
Alzheimer-kórban szenvedett és szívproblémái is voltak, és az utóbbi időben mesterséges kómában tartották.
Pezsegj szabadon – Kampány indult a magyar pezsgő népszerűsítésére
A magyar pezsgő tudatos, mértékletes fogyasztását népszerűsíti a világhálón a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa (HNT) – közölte a szervezet.
Gulyás Gergely: azok is oltáshoz tudnak jutni, akik válogatnak a vakcinák között
Európában egyedülálló módon hatféle vakcinát tud Magyarország felhasználni, ami dinamikusabbá teszi az oltási folyamatot.
Megrázó vallomás: pedofil zaklatta Szegedi Fecsót gyerekkorában
Szörnyű, tehetetlen érzés volt – mondta.