Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. szeptember 14.

Köszönetet mondunk mindazoknak, akik utolsó útjára elkísérték velünk drága szerettünket, KAKÓCZ LAJOST, és osztoztak mély fájdalmunkban. A gyászoló család.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy FRENKEL GIZELLA (született THEIL) 2021. szeptember 12-én, hosszú szenvedés után, életének 64-ik évében elhunyt. Férje, Öcsi, lánya, Edwina, fiai, Alex és Erik, menye, Renáta és imádott unokája, Emil.

*

Fájó szívvel tudatjuk, hogy a szeretett édesapa, SZAKÁTS BÉLA életének 76. évében elhunyt. Temetése szeptember 15-én, szerdán 11 órakor a Steinberger kápolnából. Nyugodjon békében! Gyászoló fia, Zoltán.

*

Soha el nem múló fájdalommal emlékezünk a legdrágább feleségre, édesanyára, nagymamára, PAPP IBOLYÁRA halálának második évfordulóján. Egy őszi napon életed véget ért, bánatot ránk hagyva elmentél. A fájdalmat leírni nem lehet, csak letörölni a hulló könnyeket. Örökké bánatos gyermekei, Csaba és Attila, unokája, Zsombor és menye, Betty.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki DÓDINAK, ZSÓFI elvesztése miatt. Melák, Tünde, Nóri, Zéti.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a BŐDI családnak, ZSÓFI elvesztése miatt. Melák és Tünde.CNCAV: 16.734 személy kapta meg a COVID-19 elleni vakcinát
Cristian Ghinea: részt veszek az EB elnökével való hétfői találkozón
Jó célért állhatnak együtt rajthoz a különböző egyházak futói
Az Ökumenikus Segélyszervezet által meghirdetett verseny résztvevői a hátrányos helyzetű gyermekek felzárkózásához járulhatnak hozzá.
Megvásárolta Roald Dahl műveinek szerzői jogait a Netflix
A streaming-szolgáltató már készíti a Charlie és a csokigyár című animációs sorozatot és a Matilda adaptációját.
Leesett a színpadról a PNL-kongresszuson részt vevő egyik küldött