Hallgassa élőben!

Gyászhírek, 2021. október 13.

Mély megdöbbenéssel értesültünk szeretett osztálytársunk, DR. SCHÖNSTEIN ERZSÉBET (BAUER) haláláról. Őszinte együttérzésünket fejezzük ki a gyászoló családnak. A Székelyhídon, 1972-ben végzett XII. B osztály diákjai és osztályfőnöke, Sóki Ilona.

*

„Tudja jól az elme, hogy a sorsot megváltoztatni nem lehet. Mégis, mégis a szív tovább szeret…” Soha el nem múló hálával és szeretettel emlékezünk a drága édesanyára, anyósra, nagymamára, KOVÁCS IRÉN LÍDIÁRA (szül. ANTAL, Bihar, a ruhagyár volt dolgozója). Mindig mellettünk volt, és amíg élünk, velünk marad. Nyugodjon békében, áldott legyen emléke! Szerető, bánatos gyermekei, menye, veje, unokái.

*

Őszinte részvétünket és együttérzésünket fejezzük ki HEIPACH GÁBORNAK és családjának szeretett felesége, HEIPACH TÜNDE korai és tragikus elvesztése miatt érzett mély fájdalmában. Nyugodjon békében! A nagyváradi Material Group Kft. vezetősége és munkaközössége.

*

Fájó szívvel emlékezünk drága édesanyámra, ÖZV. DÁNYI ERZSÉBETRE halálának 23. évfordulóján. Soha nem szűnik szívünkben emléked. Nyugodj csendesen, legyen békés álmod! Kati és Zsiga.

*

„Nem halt ő meg, Még mindig él – nekem, Messze ment, hol el nem érhetem. Élete úgy múlt el, mint egy pillanat, De emléke szívünkben örökre megmarad.” A boldog feltámadás és viszontlátás reménységével emlékezünk a két éve elhunyt szeretett férjre, édesapára, apósra, nagy- és dédnagytatára, ISZA KÁLMÁNRA (Bors). Szerető családja.

*

Mély fájdalommal tudatjuk, hogy a szeretett anya, nagymama, dédnagymama, ÖZV. RÁCZ IMRÉNÉ (szül. GÖNCZI VILMA) életének 91. évében visszaadta lelkét Teremtőjének. Temetése folyó hónap 13-án, azaz szerdán 14 órakor a biharpüspöki kápolnából. Pihenése legyen csendes! A gyászoló család.

*

Őszinte részvétünk a gyászoló családnak, ÖZV. RÁCZ IMRÉNÉ (szül. GÖNCZI VILMA) halála miatt érzett fájdalmukban. A Bíró család.

*

Az örök feltámadás reménységében veszünk végső búcsút ÖZV. RÁCZ VILMÁTÓL, a mi „ Vilma mamánktól”. Pihenése legyen csendes, emléke áldott! Szívünkben örökké megőrizzük emlékét és drága lényét. Szekeres Sándor és családja.

*

Őszinte részvétünket fejezzük ki a családnak BUTKORI VERES ELLA halála miatt. Az 1952-ben végzett osztálytársai.

*

Végtelenül szerettünk, soha nem feledünk, drága születésnapodon Rád emlékezünk, drága lányunk, STEIN BERNÁT ANGÉLA-BERNADETT (Bihar). Ma, október 13-án lennél 41 éves. Mikor elmentél, kialudt egy csillag, Az Angyalok a mennyországba hívtak, De sajnos itt lent elvesztettünk Téged, A legtisztább angyalát a Földnek és az Égnek. Féltve őrizzük hangodat, vidám kacagásodat, Jóságtól ragyogó, kedves arcodat. Áldott legyen emléked mindazok szívében, akik ma egy gyertyalánggal, egy imával Rád emlékeznek. Őrködj sírja felett, drága Istenem, hogy a Te oltalmad alatt, csendesen pihenjen. Hiányzol nagyon, drága Angikánk! Apa és Anya.Szabó Istvánra emlékeztek a sakkozók
A Csongor és Tünde a Szigligeti színpadán
Szardínián pihen a szemlőhegyi házaspár
Random luxusútjukkal saját táboruk álszent politikáját semmisítik meg.
Ciucă politikai fegyverszünetet kér a parlamenti pártoktól
Magyarország élen jár az igazságszolgáltatás digitalizációjában
A koronavírus-járvány rákényszerítette az igazságszolgáltatást, hogy éljen azokkal a technikai eszközökkel, amelyek már korábban is a rendelkezésére álltak.